Антъни Хопкинс и Брад Пит

Списание Interview публикува разговор между актьорите Брад Пит и Антъни Хопкинс, по време на който те стигнаха до извода, че хората стават по-уязвими с възрастта.

„Не съм плакал от около 20 години, но сега станах по-емоционален. Разстройвам се от деца, приятели, новини “, призна Пит.

„Мисля, че това е добър знак“, казва Хопкинс, който се снима с Пит във филма „Легенди за страстта“ (1994) и „Да срещнеш Джо Блек“ (1998). Той добави, че такива сълзи не се проливат от тъга.

„Когато остарееш, откриваш, че понякога просто искаш да плачеш. Не става въпрос за мъка. Става въпрос за величието на живота“, коментира носителят на„ Оскар “ Антъни Хопкинс.

Актьорите обсъждат грешки, допуснати в миналото. Според Брад Пит хората не трябва да бъдат съдени за грешките си, а за това как хората реагират на тях.

„Живеем във време, в което всички съдят твърде строго за грешките. Ние придаваме твърде голямо значение на това“, подчерта Пит. „Но винаги ще грешим. Много по-важно е да се види каква стъпка ще предприеме сгрешилия след случилото се“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!