Бойко Борисов
На снимката: Бойко Борисов на посещение в Сливница

Традиционната съботно-неделна обиколка на Борисов из страната се проведе и днес. Тя беше в младежки център за извънкласни дейности в гр. Сливница. Посещението получи и „широко медийно отразяване“ в личния Фейсбук профил на Борисов, тъй като, както обикновено, журналисти на място липсваха. В социалната мрежа бяха публикувани няколко видеа на живо. Този път обаче Борисов се натъкна на опозиционен глас на гражданка, която прекъсна неговия монолог.

„Оставка, чекмеджета, кюлчета, мафия“, това извика жена в Сливен, прекъсвайки разговора на Борисов с кмета на Сливница Васко Стоилов (ГЕРБ) за коронавируса и противоепичдемичните мерки.

След като се огледа, Борисов отчете, че „Има една госпожа, която е против нас“. На отговора от кмета на Сливница Васко Стоилов (ГЕРБ), че тя не е от там, тъй като той „ги познава“, Борисов отвърна, че няма значение откъде е. След това Борисов смени темата на разговора на Румен Радев и липсата на позиция от негова страна по случая „Навални“.

В своето изказване, преди да бъде прекъснат, премиерът заяви, че залите за спорт и танци ще се отворят на 4 февруари.

Припомняме, че правителството заяви, че през следващата седмица ще обяви какви ще бъдат противоепидемичните мерки през следващия месец, след като сегашната заповед на министъра на здравеопазването изтича в края на януари.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук