Бойко Борисов в Дупница

Дупница освирка лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети града по повод празника му. Не липсваха и аплодисменти, разбира се, които обаче бяха заглушавани от думи като „предател“ и изрази от типа на „не те е срам“.

Заедно с бившия премиер бяха Томислав Дончев, Христо Терзийски и бившият финансов министър Владислав Горанов.

Експремиера оправда поведението на подвикващите, като го нарече провокация. И то не каква да е, а платена и то от „Да, България“.

„Не се поддавайте на провокации… Платените от „Да, България“ – няколко човека от Благоевград“, посъветва Борисов своите симпатизанти.

Той не пропусна и този път да укори служебния кабинет и Румен Радев.

За пореден път Борисов нарече президентът Румен Радев разеделител нацията, а служебното правителство овбини за повишаващите се цени.

„Притесняват ме високите цени, че изпуснаха инфлацията и допуснаха да се повишат цените, да фалира бизнеса в момента. Притеснява ме днес и този рекорд с починалите”, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Само за 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме“, оплака се Борисов.

„Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме желаещите да отидат някъде. От къде, накъде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Това са 3 милиона ваксини и са най-хубавите. Оттук нататък къде е логиката?”, попита той.

Бойко Борисов каза, че е готов да подаде ръка на всяка една партия, която застане до лекарите и се ваксинира.

Припомняме, че миналата годна правителството на ГЕРБ бе това, което отвори молове, ресторанти и училища в разгара на пандемията.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!