Американската журналистка Дженифър Равало – Джени Суши, заради която временно отнеха лиценза на Кубрат Пулев, не е завела гражданско дело срещу българския боксьор. Това обяви самата тя в интервю за българска медия, предава „Топ спорт”.

Българинът целуна репортерката по устата след мача с Богдан Дину, а Атлетическата комисия на Калифорния реши лицензът на българина в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември.

Пулев започна и да посещава специален курс за сексуално посегателство срещу жени.

На 22 юли Кобрата ще трябва да се яви отново пред комисията и да представи доказателства за приключването на въпросната терапия.

„Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело. С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача“, казва Суши.

Тя отново се оплака от съобщенията, които приятелката на Пулев – Андреа ѝ пращала.

Журналистката нае топ адвокат по защита правата на жените – Глория Олред, за да търси правата си за това, по думите й, посегателство. Адвокатката е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ.

Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.

През годините тя е била адвокат на жени, съдили звезди като Арнолд Шварценегер, Саша Барън Коен и Доди ал Файед. Тя е била адвокат и на едно от момчетата, обвинило Майкъл Джексън в изнасилване. В голямото дело срещу Бил Козби, обвинен в изнасилване от 60 жени, Глория Олред представляваше 33 от тях. В САЩ тя е известна като безпощаден адвокат, който предпочита скандални дела, в които са замесени известни личности.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!