Джоди Фостър
Джоди Фостър

58-годишната актриса Джоди Фостър е голям фен на хита „Бягай!“ на Джордан Пийл от 2017 г. Затова, ако й се предостави възможност да направи подобен филм, тя ще се впусне в това начинание.

„Никога не знаеш, може би един ден ще намеря страхотен сценарий. „Бягай!“ например, това е невероятен филм. Вълнуващ е, толкова е дълбок психологически и социално-политически, и това е толкова добре действащ. Ако е така, да, това е нещо, което бих могла да направя“, споделя Фостър за амбициите си.

Джоди Фостър коментира и собствения си подход към създаването на филми, като призна, че има някои ръководни принципи като режисьор.

„Искам да почувствам, че всичко е абсолютно реално. Дори и да се появи фантазия за призрак, искам да има някаква истина, която е осезаема. Така измервам нещата и ги оценявам. Намирате истината в героите, като тествате емоциите си, като виждате дали това наистина ви трогва“, каза още звездата.

По-рано тази година Джоди призна, че ѝ липсва снимачната площадка. Липсват й всички хора от екипа, и това за снимат заедно. Относно актьорското майсторство актрисата споделя, че го прави само когато става дума за нещо, което наистина има смисъл за нея и може да даде голям принос.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук