Мирослав Пашов

През декември ни очаква нова постановка в Театъра „Българска армия” с участието на Васил Михайлов и Милен Миланов и афиш с повече комедии за празниците. Това каза в интервю за ДЕБАТИ.БГ директорът на Театър „Българска армия“ – Мирослав Пашов.

Предстои в Театъра да излезе на сцена „Максим” един нов спектакъл с участието на едно голямо име в българския театър и кино и актьор на Театър „Българска армия“ – Васил Михайлов. Пиесата се казва „Енигматични вариации” и аз мисля, че през декември почитателите и зрителите на Театър „Българска армия“ и на българския театър ще бъдат очаровани от играта на Васил Михайлов в партньорство с Милен Миланов.

По Коледа, един великолепен празник, хората искат да се чувстват малко по-различно, по-щастливи, нещо по-приятно да им се случва и ние, разбира се, ще направим, така че те да видят нашите най-добри комедии. Ние сме заложили на най-доброто, което имаме в театъра: „Декамерон”, „Ножица трепач”, „Колко е важно да бъдеш сериозен” на Оскар Уайлд, „Черна комедия”, „Тартюф”. На каменните ни сцени са „Басейнът”, „Вкус на мед”, „Една нощ с теб”. Малко по-весели неща за празниците.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук