Фенове на Левски се замесиха в жестоки сблъсъци в центъра на Братислава. Привържениците на „сините“, които са в Словакия за мача на своя отбор срещу местния Ружомберок, влязоха в ръкопашна схватка с ултраси на Аякс и на Краковия (Краков).

Холандците и поляците се съюзили в боя срещу българите. Oбщо над 100 са били участниците в мелето. За момента няма данни за сериозно пострадали.

Около 80 от участниците в боя са арестувани, от които двайсетина левскари.

На първите кадри, които се появиха в социалните мрежи след инцидента, се вижда как хвърчат столове от заведенията, които са потрошени от вилнеещите футболни фенове.

Както е известно, Левски гостува днес от 19:30 часа на Ружомберок – на около 260 километра от Братислава. В столицата на Словакия пък има фенове на Краковия (Краков), който се изправя срещу Дунайска стреда – на 50-ина км от мястото на боя.

Със сигурност арестуваните фенове на Левски ще пропуснат гостуването в Ружомберок, тъй като няма да бъдат пуснати от ареста.

V Bratislave na Ventúrskej bola bitka pravdepodobne futbalových fanúšikov klubov Bola to bitka Ajax Amsterdam + Cracovia Krakov vs. Levski Sofia…… , na mieste zasahovalo množstvo policajtov. Staré Mesto je uzavreté.Ak viete viac, píšte do komentu. A dávajte si pozor.

Публикувахте от Zomri в Сряда, 10 юли 2019 г.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!