Френският булдог Уинстън, който живее в Ню Йорк, почти видя живота си „на филмова лента”, след като реши да скочи от покрива на шест етажна жилищна сграда.

Шокиращият инцидент се разрази моменти, след като Уинстън и стопанката му Ема Хайнрих пристигат в дома след нощна разходка из квартала им в долен Ийст Сайд. Според Хайнрих, точно когато двойката пристига на определения им етаж, Уинстън внезапно прескочил остатъка от стълбите, секунди след свалянето на каишката му.

 

Уинстън изскочил на покрива, защото вратата била оставена отворена. След като настига Уинстън, многократните опити на Хайнрих да го хване завършват с неуспех и в крайна сметка Уинстън губи опора и пада зад перваза.

 Уинстън пада шест етажа, но за щастие се приземява в люка на автомобил.

Снимки, споделени в социалните медии, уловиха момента, в който Уинстън се блъска във вътрешността на сребърен Dodge Challenger. Зашеметените нюйоркчани, стоящи в района, се удивляват на сцената, опитвайки се да осмислят събитията, на които току-що са станали свидетели.

Въпреки всичко, Уинстън успява да се измъкне от автомобила, като се отдалечава от мястото на инцидента само с няколко незначителни порязвания и синини.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!