Атанасов

„Ако бъдем поканени от партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ” за разговори, ще се отзовем, сериозно ще се отнесем към техните предложения и дали можем да ги подкрепим”. Това заяви депутатът от „Демократична България” Атанас Атанасов.

Той коментира, че партията на Слави Трифонов, както и „Изправи се! Мутри вън!” са партиите, родени от протестите. При евентуален трети мандат, Атанасов отсече, че партията му няма да води преговори с БСП и ДПС.

„Демократична България” ще увеличи своя резултат при предсрочни избори”,

заяви още депутатът.

Борисов се занимава с фейк нюз

„Няма какво да преговаряме с ГЕРБ. Ние ясно заявихме, че целта ни е той, заедно с кохортата си да бъдат свалени от власт. В Европа ние сме на последно място по всичко. Антоанета Цонева много правилно каза, че Бойко Борисов се занимава с фейк нюз. Ние искахме да се намалят доходите на депутатите, а се представя точно обратното“, уточни съпредседателят на „Демократична България“ и лидер на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

ДБ е първа партия в София

„ДБ сме солидна политическа сила, която е първа в София. Спечелихме вота в 2 от трите избирателни района в столицата“, похвали се ген. Атанасов и допълни: „Готови сме за предсрочни избори. На този вот показахме, че сме добре организирани. ДБ ще увеличи своя резултат на предсрочен вот. Има, разбира се, рискове, защото националистите могат отново да се сглобят. „Демократична България“ най-вероятно ще има собствен кандидат за президент и няма смисъл да говорим за подкрепа на Румен Радев. Аз имам идея, но нека да не спекулираме“. Той така и не уточни и не даде яснота каква е идеята, която се върти в главата му.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук