Борисов Трифонов

„Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените следващи избори“! Обвинението срещу лидера на партията „Има такъв народ“ нанесе лидерът на ГЕРБ и министър председател в оставка Бойко Борисов.

„От практиката знам, че когато една партия се заеме първо с избирателния кодекс, никога няма успех за тях. Новите изборни правила няма да позволят нормално провеждане на следващите избори“, кетегоричен бе премиерът в оставка.

„Депутатът Трифонов може би не разбра какво му направиха. Всички си отхвърлиха своите избирателни закони. Но от второто четене депутатът председател на партия Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените следващи избори. Това ще му го напомням всеки ден.

Когато ги касират, ще го обвиня в задкулисие с Радев, че иска да държи държавата в диктатура.

Нека ги приемат предложенията, гласувайте с 200 и се смейте за това, което ще причинят на държавата”, заплаши Борисов.

Вече месец след изборите не знае какво ще правят

„Защо настояваха толкова бързо да върнем мандата? Ние вчера в 07:30 правихме изпълнителна комисия, за да го върнем в 09:30 и президентът да използва деня да даде мандата на втората партия. Тя да ни обяви 1 месец след изборите кой ще е премиер и кои ще са министрите. Вече 1 месец след изборите не знаем какво ще правят. Хвърлиха се да правят комисии“, възропта Борисов.

По негови думи ГЕРБ явно ще имат достатъчно време до следващите избори, за да продължат да работят. Борисов каза, че е свободен още няколко дни. „Като гледам Радев как се мотае и не знам защо“, каза още Борисов.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук