Хаджигенов и Бабикян
На снимката: Николай Хаджигенов и Арман Бабикян

На 2 септември бе учредено сдружението „Ние идваме!“. За председател беше избран адв. Николай Хаджигенов.

 „Предприемаме действие, което закъсня с една година, но си даваме сметка, че без този ход и събиране на хората, които желаят промяна, трудно ще продължим напред в постигане на общите ни цели. Сега вече „Ние идваме!“, зави той по време на учредяването.

Сред представителите на сдружението са Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Мария Капон, Антонела Понева, Биляна Алабачка – мениджър в голяма международна компания, Огнян Спасов – председател на Стопанската камара във Варна, Антоанета Бойчева, Теодор Ангелов, Георги Табаков – председател на Български икономически форум, Асен Атанасов – бивш ректор на ТУ Варна, Виктор Лилов и други.

Някои от целите, които сдружението си постави са – утвърждаване на върховенството на правото, демокрацията и свободата в обществото. Организацията ще работи за ефективна правосъдна реформа и си поставя за цел да бъде коректив на порочни управленски практики. Работата ѝ ще насърчава модерното образование, електронното управление и развиването на икономика, базирана на знанието.

С това действие бе положено началото на процедурата по регистрация. До този момент са получени около 400 молби за членство от България и чужбина.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук