Почти се разплаках, слушайки изявлението на настоящия ръководител на ДАР. Това каза депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!” Николай Хаджигенов по време на обсъждането на трите законопроекта за промени в Закона за защита на лица. По думите му става въпрос за феноменална глупост.

„Това дори не е сигнал, това е нещо жалко. Това е основание обаче ние да пазим главния прокурор, както се пази ръководителят на Северна Корея, на същото основание застрашеност”, каза той.

Хаджигенов посочи, че съдържанието на сигнала е секретен. Според него Рашков се е изразил учтиво, казвайки, че сигналът е фалшив.

Вчера на заседанието на комисията, която контролира спецслужбите бяха изслушани ръководителите на всички спецслужби. Единият от въпросите, който беше поставен предварително, касаеше последните известни заплахи, доколкото обсъждахме ЗИД на Закона за НСО, заплахите срещу бившия вече, и слава Богу, министър-председател Бойко Борисов, настоящият главен прокурор Иван Гешев и Сотир Цацаров, които се оказаха обединени в един сигнал.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!