Харисън Форд

Харисън Форд обяви, че е бил също толкова изненадан, колкото всички, когато разбрал, че неговият герой ще се появи във филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, съобщава USA Today.

Когато Джей Джей Ейбрамс ме попита за това, аз казах: „Шегуваш ли се? Аз съм мъртъв“. Изданието отбелязва, че героят на Форд умира в края на филма „Силата се пробужда“„ Тогава Ейбрамс отговорил: „Ти си почти мъртъв. Можеш да го направиш.“ Той още не беше написал нищо, но каза: „Ще бъде просто блестящо“. И аз се съгласих. Когато Джей Джей Ейбрамс поиска нещо, често се съгласявам. Той обикновено е много убедителен. „

Деветият епизод на известната сага показва разговора между героя на Форд – Хан Соло – със сина му Кайло Рен, който отново е изигран от Адам Драйвър.

Феновете веднага започнаха да обсъждат дали тази сцена се случва във въображението на Кило, а създателите на филма намекнаха, че Хан Соло се е върнал като „призрак на силата“.

Форд твърди, че завръщането му като Соло е било решаващо за растежа на Кайло Рен. „Това беше значително допълнение към цялата история, а за мен – шанс да участвам в друга сцена с Адам Драйвър“, каза Форд.

„Призрак на силата? Не знам кой е този. Нямам идеи, но все пак не ме интересува“, добави актьорът.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук