Fotograf, Photographer, Los Angeles, Hollywood, Heidelberg

Helloween за втори път отлагат световното си турне заради пандемията от COVID-19. Грандиозното събитие United Forces Tour, с което легендите ще обиколят света, ще се проведе догодина. Насрочената дата за  България е 20-и април 2022 г. Концертът ще се състои в зала „Арена Армеец“ в София. Стартът е от 18 часа.

Hammerfall гастролират с Helloween

Към турнето на музикантите ще се включат и колегите им от групата Hammerfall. Двете банди ще имат нови албуми. Феновете им ще имат възможността да ги чуят за първи път на живо в рамките на турнето.

„Щастливи сме, че Hammerfall ще са с нас! През 2020-а бандата записа албума си “Crimson Thunder“ в моето студио в Тенерифе и беше адски забавно. Сега ще предложим на феновете този двоен пакет за едно незабравимо преживяване“, споделя Анди Дерис от Helloween.

“Много сме въодушевени от това! Не само, че пак ще сме на турне, след две много дълги години суша, но ще делим сцената с банда, която обичаме и е голям вдъхновител за нас. United Forces Tour ще бъде нещо специално, може да сте сигурни в това!“, допълва Оскар Дронжак от Hammerfall.

Закупените билети важат за новата дата

Всички, билети закупени за концерта, ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване от 19 март до 19 април 2021 година. Цените на билетите не се променят. Те струват 80 лева за правостоящи и 90-100 лева за седящи места.

Процедура за връщане на билети

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе)  и  Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

 

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!