вечерята в ресторант

Година след началото на пандемията списание „Time Out” направи проучване какво най-много липсва на хората след началото на ограниченията. В допитването са участвали 27 000 души от цял свят. Оказва се, че най-много им липсва вечерята в ресторант.

Определено е гадно, че в много страни и градове по света все още не ни е позволено да излезем и да се видим със семейството и приятелите си. Милиони хора все още са осъдени да правят поръчки по домовете си и  да пазаруват онлайн вместо да могат да се видят, прегърнат и да се разходят на закрито с хората, които обичат, се казва в публикацията.

Какво друга ни липсва освен вечерята в ресторант?

Почти една трета (28% от анкетираните) споделят, че им липсва времето в ресторанти, барове и кафенета. Оказва се, че това е разпознато като най-голяма липса.

Вечерята в ресторант липсва най-много на французите. Огромните 47% от участвалите в проучването жители на Франция отговорят, че най-много им липсват излизанията в заведения.

В световен мащаб само 24% от хората заявяват, че най-много са им липсвали приятелите и голямото им семейство.

Концертите и музиката на живо също са липсвали на хората. 12% от анкетираните отчаяно са имали нужда да отидат на концерт.

В другия край на скалата са едва 2% от анкетираните, на които им е липсвала работата в офиса. И само 4% споделиха, че единственото нещо, което най-много им е липсвало е посещението във фитнес залата.

Така че, ако с нетърпение очаквате деня, в който можете да вечеряте в приятна обстановка навън, без да се налага да поръчвате храна или да готвите, сервирате и миете чинии в къщи, то вие определено не сте сами.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук