Хилъри Клинтън
на снимката: Хилъри Клинтън

Хилари Клинтън няма да се кандидатира за президент на изборите през 2020г. Тя обаче обеща, че няма да се оттегли от политическия живот.

В интервю, излъчено вчера от нюйоркската телевизия Нюз12, бившият държавен секретар, сенатор и първа дама изключи вероятността да участва нова предизборна кампания.

Клинтън участва в кампанията през 2016г. срещу Доналд Тръмп. И макар, че международните анализатори да я определяха за фаворит на изборите, тя изгуби.

Тогава тя каза:

„Ще продължа работя, да говоря и да отстоявам това, в което вярвам. Онова, което е в опасност в нашата страна, нещата, които се случват сега, силно ме тревожат“.

Тя каза, че е разговаряла с някои от претендентите за президентската номинация на Демократическата партия и им е казала:

„Не приемайте нищо за гарантирано, независимо, че имаме дълъг списък от реални проблеми и неизпълнени обещания“ от правителството на Тръмп.

Именно срещу Клинтън беше насочена и мащабна хакерска атака, след която бяха изтекли стотици имейли на хора от Демократическата партия.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук