Искрен Митев
На снимката: Искрен Митев.

Много е страшно, че наблюдаваме едно абсолютно безсмислено зло. Една гавра с държавата, една гавра с българските граждани от страна на народните представители на новото мнозинство. Виждаме, че народни представители, които получават хиляди левове заплата всеки месец, за да приемат закони в полза на гражданите, няколко дни отказваха да осигурят мнозинство.

Това каза в интервю за ДЕБАТИ.БГ народният представител от „Продължаваме промяната“ Искрен Митев.

Не е нужно всички да са в зала, нужни са шестима души да влязат в зала, за да може Народното събрание да започне да работи и да приемем законите, които всички сме се съгласили, че са в полза на гражданите – промените в Закона за управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове например, които трябваше да разгледаме в понеделник, са за всички. Те не са само за избирателите на „Продължаваме промяната“. Те са и за избирателите на ГЕРБ, и за избирателите на „Възраждане“, на ДПС, на всички, каза още Митев.

Защо така инато народни представители, които са избрали да служат на гражданите, отказват да вършат нещо, което е добро за всички? Това е много страшно – когато правиш нещо напук и на инат. Ужасното, грозното, нечовешкото е, че толкова са влезли в злобата и омразата към това правителство, че независимо че то вече падна и е ясно, че няма как да съществува, те продължават да бият по него, нанасяйки щети върху всички български граждани. Тези щети няма да спрат.

Какво следва оттук насетне и нови избори ли са единственото решение – цятоло интервю с Икрен Митев четете днес на ДЕБАТИ.БГ…

Още вътрешнополитически новини – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук