Христо Петров
На снимката: Христо Петров - Ицо Хазарта

Христо Петров от „Продължаваме промяната“, популярен с прякора Ицо Хазарта, публикува днес във фейсбук профила си коментар, с който благодари за подкрепата. Ето какво написа още той:

Това, в което през последния месец за пореден път се убедих, е, че в България има огромен брой хора, на които им пука и са готови да направят всичко за страната си. Срещнах се лично с хиляди такива хора. С много от тях сме съмишленици, с други имаме различни позиции. Винаги обаче в личния разговор с някого можеш да усетиш дали наистина мечтае за по-хубава България. Пълно е с такива хора- казвам ви го, защото ги видях с очите си.
60% от българите не гласуваха – това е тяхно право. Работата на хора като мен е да ги убедят, че смисъл има. Ще стане, макар и бавно.
В личен план – благодаря за поздравленията. Мисля, че са преждевременни, понеже твърде малко е направеното от мен. Убеден съм обаче, че посоката е правилна. Няма да се откажа – нито аз, нито хората до мен.
Дълъг ще бъде пътят. Ще се караме, ще се разочароваме, ще търпим насмешки и лъжи. Ще понесем цялата изобретателност на злото. И всичко, абсолютно всичко ще си струва заради нас, заради тези, които ни създадоха и възпитаха, и заради тези след нас.
Благодаря ви за подкрепата!

Още актуални коментари – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук