рент а кар

Пътническите бусове под наем стават все по-предпочитани. Удобен и просторен, този тип автомобил е чудесен избор, ако семейството ни се е увеличило или планираме ваканция с по-голяма група приятели. Също така, често пътническите бусове се наемат дългосрочно от фирми и се използват за трансфери и превоз на пътници.

Пътуването на дълго разстояние в тясно пространство с кола или самолет определено е неудобно и дори може да провали ваканционното ни настроение. Изборът на рент а кар за нашето пътуване гарантирано ще ни донесе много удобства. Ако търсим комфортен бус за дългосрочно или краткосрочно ползване, по-добре да се доверим на водещи компании на пазара, каквито са Green Rent A Car. В техния автопарк ще открием нови и пълни с екстри бусове на най-търсената марка в света TOYOTA.

Автомобилите на японския бранд предлагат пътуване в простор в комбинация от иновативни технологии. Определено портфолиото на Toyota прави силно впечатление на пътя. Сгъваемите седалки и възможността за плъзгане по релси ни осигуряват гъвкавост и много място за багаж. Когато решим да наемем пътнически автомобил, не трябва да пренебрегваме сигурността. Пътническите бусове на Toyota са популярни със своята интелигентна система за безопасност, наемът на подобен бус ще ни осигури спокойствие по време на пътуването, както на шофьора, така и на останалите пътници.

рент а кар

Наемът на подобен пътнически автомобил предлага на пътуващите компактно превозно средство, което е и с нисък разход на гориво. Той се вписва чудесно в градските улици, справяйки се с най-сложните ситуации при паркиране. Преди да посетим автопарка на компанията, можем да се запознаем онлайн с условията за наем. Например, трябва да имаме определена възраст или натрупан отпит зад волана. Цените на автомобилите, както и документите, които са ни нужни за подписване на договора също са публикувани. Ако планираме напускане на страната ще ни е нужно пълномощно, а за да направим пътуването си още по-спокойно, може да се възползваме от застраховката, която компанията осигурява.

Green Rent A Car предлага и луксозни пътнически бусове, който са подходящи за трансфери или за други бизнес събития, на които искаме да направим силно впечатление. Кожени седалки, панорамен стъклен таван, състоящ се от 2 отделни паралелни части, масажна функция и подгряване на предните седалки, това са само част от допълнителни екстри и системи, които ще направят пътуването повече от комфортно.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук