Нелепата смърт след катастрофа с мотор на Христо Тепавичаров – Феята и съпругата му Мария разтърси обществото не само защата два млади живота бяха прекъснати без време, а и защото дваамата родители оставят три сирачета. Двамата имаха бебе на 6 месеца, момиченце, което ходи на детска градина, и малко момченце. Какво ще се случи с малчуганите е въпрос, задаван често в социалните мрежи.

Грижите за децата ще бъдат поети от бабата, дядото и лелята на загиналите, съобщи „Телеграф“. Близките са под напрежение и стрес, защото трябва да щадят психиката на дечицата, като едновременно с това организират двойно погребение.

Двамата родители загубиха живота си при тежка катастрофа, станала в 3 часа сутринта на 3 септември. Карал 34-годишният мъж, а отзад на седалката била жена му. Двамата се движели по бул. „Цар Борис III“, когато в района на бул. „Акад. Иван Гешов“ след загуба на контрол машината се ударила последователно в бордюр, отводнителна канавка и парапета на моста.

Мария е починала на място, а Христо – по-късно, в болницата.

Близките на семейството и хора от общността на мотористите вече водят кампания за подпомагане на децата. Решено е да бъдат поставени кутии за дарения в различни градове в страната. Ще бъде отворена банкова сметка на името на майката на Мария.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук