Коалиция коалиционен съвет
На снимката: Коалицията след коалиционния съвет тази вечер. Стопкадър: bTV.

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков покани председателя на ПП ГЕРБ на дебат по време на свое интервю за Дарик. Предложеният от бившия премиер дебат ще включва и Асен Василев и „който друг си покани Борисов.“

„Бих призовал, ако ни слушат от ГЕРБ, Борисов да си покани който и да иска от неговите хора и да стане двоен дебат – ние с Асен и Борисов, с който иска друг“, обяви Петков.

Петков заяви, че това би било истински дебат, тъй като иначе ГЕРБ си боравят с предизборни лозунги и разпространяват лъжи.

„Ето сега ние сме готови и излизаме, но трябва да е с Борисов. Защото въпросът е, че който решава в една партия какво да се случва не трябва да се крие зад хората“, обясни Петков.

Той отправи поканата два пъти и заяви, че темите могат да бъдат всякакви в зависимост от водещия.

„Но истината е, че според мен Борисов го е страх, сам го е страх, сега ще го е страх да излезе и някой с него“, заключи Петков.

В действителност по време на тази предизборна кампания предизборните дебати между знакови политически фигури почти липсват, а самият Бойко Борисов не е участвал в такъв в близките години, което навежда на мисълта, че няма да го стори и този път.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук