Американският режисьор Джей Роуч („Остин Пауърс“, „Запознай се с нашите“) в момента снима тв сериал, базиран на скандалната книга на американския журналист Майкъл Улф – „Огън и ярост“: в Белия дом на Тръмп“.

По данни на „Холивуд рипортър“ носителят на „Еми“ ще влезе в ролята и на изпълнителен продуцент на поредицата. От изданието издават още, че стойността на сделката се оценява на милиони долари. Все още обаче не е известно коя компания притежава правата за излъчването.

Огън и ярост: В Белия дом на Тръмп, книга, Доналд Тръмп

Припомняме, че още през януари стана известно, че книгата на Улф ще бъде в основата на телесериал, след като Endeavour Content придобиха правата за екранизацията й. В нея се разкриват подробности от живота на американския лидер и отношението му към близките и подчинените му.

Така например, Улф цитира писмо на вече бившия председател на Националния икономически съвет Гари Кон, в което той дава нелицеприятни оценки на президента и неговия екип.

„По-лошо е отколкото може да си представите. Идиот в обкръжение на клоуни. Тръмп не чете нищо – нито едностранчиви доклади, нито кратки резюмета. Той приключва преговорите със световните лидери по средата, само защото се е изморил”, посочва в него Кон.

Цитират се и подробно изявления на също вече бившия стратег на Тръмп Стив Банън.

Авторът журналист пише още, че Тръмп трябвало да успокоява съпругата си и да я уверява, че няма да бъде президент, защото тя е изпаднала в нервна криза, когато е разбрала за намеренията му да се кандидатира.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!