Меган Фокс. Снимка: БГНЕС

Милиардерът Илон Мъск реши да иронизира бедната в сравнение с него актриса Меган Фокс по „джендър“-ски повод, но си го получи – и от нея, и от куп волни коментатори из социалните мрежи. В общи линии отговорът на неговата закачка по адрес на децата й може да се заключи в старата българска поговорка „Присмял се хърбел на щърбел“.

Главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск се помайтапи с хубавицата по повод скандала с нейните синове. По-рано политикът Роби Старбък заяви, че актрисата принуждава синовете си да носят женски дрехи. На което тя публично отговори, че той „се задява с грешната вещица“.

Мъск си нямаше работа и написа в своя Туитър, че „търси вицепрезидента на вещиците и пропагандата“. Потребител коментира поста на Мъск, като заяви, че Меган Фокс е „зле с пропагандата“. На това шефът на SpaceX отговори: „Никой не е съвършен“.

Конфликтът между Меган Фокс и бившият кандидат за Конгреса на САЩ Роби Старбък се разви в социалните мрежи. Политикът написа, че тя принуждава синовете си да се обличат в женски дрехи, а те всъщност искат да са си момчета. Старбък нарече това „чисто насилие“.

Меган Фокс го призова „да не използва половата идентичност на децата й, за да привлича внимание към политическата си кампания“.

Много пъти съм бил хвърляна на кладата от несигурни, самовлюбени, безполезни импотенти като теб, но все още съм тук. Забъркал си се с грешната вещица“, заяви тя.

Всъщност това не е първият път, в който Меган Фокс е критикувана, че синът ѝ Ноа носи рокли. Миналата година актрисата се оплака, че детето го тормозят в училище заради това и тя е много притеснена.

Според Меган Ноа е започнал да се интересува от рокли на 2-годишна възраст. Тя прочела много книги по темата и осъзнала, че човек може да изрази себе си чрез дрехите и това може да няма нищо общо със сексуалната му ориентация. Папарашките снимки показват, че и другите ѝ синове също понякога се появяват в женски дрехи. Бащата на синовете на актрисата – Брайън Остин Грийн, с когото Меган се раздели в началото на 2020 г. след 10-годишен брак, подкрепя бившата си съпруга и желанието на синовете си да носят рокли.

Цялата разправия между красавицата и богаташа (Илон Мъск към момента притежава 229,9 милиарда долара) само припомни драмата със собствения син на Мъск от първата му съпруга. Ксавие Александър Мъск миналата година обяви решението си да започне транссексуален преход поради „несъответствие на половата идентичност“. Той дори промени името си на Вивиен Джена Уилсън, като обясни, че не иска да бъде свързван по никакъв начин с биологичния си баща.

Според Мъск американската образователна система и най-вече „неомарксистите“ в елитните училища и университети на страната, са виновни за лошите отношения с детето му – дъщеря ли е вече, син ли е още, не е съвсем ясно.

Още любопитни новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук