Кръвта на Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън ще бъде използвана в изследвания, за да помогне за разработването на ваксина срещу коронавируса, тъй като „носят антителата“, след като двамата преодоляха COVID-19.

Омъжената двойка беше сред първите известни хора, които прихванаха COVID-19, докато бяха в Австралия, където Том Ханкс снимаше своя нов филм, предстоящия биографичен филм на Баз Лурман за Елвис Пресли.

След като оповестиха публично диагнозата си и информираха феновете за състоянието си, докато са в изолация, те се възстановиха напълно и им беше позволено да се върнат в дома си в Лос Анджелис.

След пристигането си обратно в САЩ, Том и Рита се записаха в медицинско проучване, за да установят дали техните антитела ще бъдат полезни за учените, работещи по разработването на ваксина, и сега звездата от „Спасяването на редник Райън“ разкри, че са одобрени за даряване на кръв, защото те „носят антителата“.

Том се надява неговата и на жена му кръв да се окаже полезна в борбата с коронавируса и се шегува, че ще е отговорен за създаването на „Ханксина“ (производно от ваксина).

По-рано актьорът от „Форест Гъмп“ разкри, че съпругата му Рита е страдала много по-лошо от коронавирусните симптоми, отколкото той, и че е бил загрижен за нейното здраве.

Той каза: “Рита премина през по-трудно време от мен. Тя имаше много по-висока температура и имаше някои други симптоми. Тя загуби чувството си за вкус и мирис. Не получаваше абсолютно никаква радост от храната повече от три седмици. Беше толкова зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до съоръженията“. 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук