На снимката: кучето Пинг Понг

Куче открито насред полето новородено дете, което било погребано живо, съобщи „Дейли мейл“. Това станало на 15 май в провинция Накхон Ратчасима, североизточен Тайланд.

41-годишният Уза Низайка тръгвал на разходка по едно от фермерските полета със своето куче Пинг Понг, което не може да движи единия си крак вследствие на удар от кола в миналото. В един момент то изненадващо залаяло и заровило в земята с предните си лапи. Стопанинът му го доближил и видял стърчащо краче на дете. Той бързо го изкопал и го откарал в болница. По данни на изданието животът на детето не е застрашен.

Полицаите открили майката – 15-годишна жителка на селото. Тя си призна, че е криела бременността си, тайно от всички е родила и решила да закопае бебето, защото се плашила от негативната реакция на родителите си. Уточнява се, че те планирали да приберат внука и да го отглеждат.

Полицията не може да избегне да предяви обвинения на майката за опит за убийство и тийнейджърката ще бъде разпитана в присъствието на представител на детската служба.

Низайка разказа, че местните жители останали във възторг от кучето му, което било добро, вярно и послушно.

Този март бе съобщено, че в САЩ куче предупредило стопанката си за пожар в съседната къща. В резултат никой не е пострадал.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук