Ангел Кунчев
На снимката: д-р Ангел Кунчев

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев опроверга твърденията, че е тежко болен и дори починал, които се вихреха през последните дни. Сред неособено информираните се оказа и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви в телевизионно интервю, че Кунчев е заразен COVID-19 и  се намира в болница. В телевизия Алфа офицiaлно обявиха смъртта му. Те дори я обвързаха с трета доза ваксина, която обаче живият Кунчев дори не си е поставял.

 

Екипът на ДЕБАТИ.БГ публикува целия текст, публикуван от здравния инспектор:

Скъпи приятели, колеги , а и неприятели!

Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли.

Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече – имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.

Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст – карам 63 години, диагнози – хипертония, диабет, ритъмни нарушения – едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла – вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.

Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си – имунизирайте се!

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук