Лена Бориславова
На снимката: Лена Бориславова

 Не съм се оттеглила, слязох от екран и използвах това, за да свърша много полезни неща за каузата на „Продължаваме промяната“. Не бих пожелала на никого да преминава през толкова интензивни атаки, както аз. Човек губи личното си пространство, заяви Лена Бориславова от ПП.

По думите ѝ тя е била обект на ударите срещу нея като жена, а не като политик, защото опонентите на „Продължаваме промяната“ са в политическа немощ.

Що се отнася до песента на сценаристите на Слави Трифонов, тя заяви, че на никого не пожелава да е на нейно място, когато я е чула. „Има си установен законов ред,  ще видим какво ще реши съдът. Това не е първото дело срещу телевизия 7/8, няма и да е първото спечелено дело за клевета и уронване на престижа“, коментира Бориславова пред Би Ти Ви.

Що се отнася до критиките на Иван Христанов и на Александър Дунчев, Лена подчерта, че каузата на ПП е да увеличава отбора си с компетентни хора, които могат да решават проблемите на държавата и на хората в нея.

„ГЕРБ се държат, така сякаш не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България. Те се опитват да боравят с метода на страха – говорят за криза, за хаос, за разруха. Ако погледнем цифрите – имаме 164 работни дни и успяхме да вдигнем пенсиите, успяхме да вкараме страната ни в положителна класация на ЕС. Убедена съм, че България се промени. Явяваме се обединени на тези избори, за да довършим задачите, които сме си поставили. Ние сме тук, а не сме в държави, които се живее по-добре, защото вярваме, че спасението няма да дойде отвън, категорична е Лена Бориславова.

И подчерта, че ПП-ДБ ще бъдат първа политическа сила.

Още актуални коментари – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук