Лозан Панов

Задкулисието създаде два нови проекта – „Възраждане“ и “Продължаваме промяната“, и те иззеха основния антимафиотски фронт и съдебната реформа. Това заяви кандидатът за президент Лозан Панов, който събра едва 3,68 на сто от гласовете на първия тур, в интервю за БТВ.

“Демократична България“ изпусна момента за съдебната реформа. Няма нищо лошо да подкрепиш Радев, и да не подкрепиш един автентичен борец за съдебна реформа, и да се коалираш с БСП – въпросът е да бъдеш честен с избирателите”, допълни Лозан Панов.

Панов заяви, че не усетил подкрепата на ДБ, защото нито един лидер не застанал дори да обясни номера на бюлетината му. Той допълни, че ДБ не е имала намерение да издигне свой кандидат. Подкрепата била на една малка група ентусиасти от ядрото на ДБ, на които той благодари.

Припомняме, че още преди изборите съдията се скара с подкрепящата го коалиция „Демократична България“, като публикува в социалните мрежи съобщение, в което я свърза с думата „предателство“.

Панов допълни, че неговата кампания била различна, говорил неща, които изглеждат нелицеприятно за избирателите, и съответно платил цената. И даде пример: „Заложих на това хората да се ваксинират за разлика от моя опонент Костадинов.“

„Когато получиш предложение да влезеш в надпреварата един ден преди старта, значи си пропуснал възможности да наложиш този кандидат. Трудно се постига разпознаваемост, особено когато кандидатът не говори с политически начин на изказ”, каза Лозан Панов.

Той разкри, че сам е определял медийните си изяви.

По въпроса за евентуални преговори с ГЕРБ и ДПС за правителство Панов коментира, че президентът трябва да умее да хвърля мостове към всички, за да може да има управление – нещо, което е липсвало в предишните парламенти, и това е засилило кризата.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук