марвел

В ново интервю изпълнителният директор на Марвел Виктория Алонсо потвърди, че Marvel Studios има около 31 проекта, които в момента се разработват, съобщава „Скрийн Рант“.

С всички пост-пандемични издания тази година мнозина може би си мислеха, че Марвел просто разчита на филми, които не можеха да бъдат пуснати през 2020 г. Изглежда обаче, че студиото тепърва започва да увеличава непрекъснато разширяващата се гама от филми и Дисни+ сериали.

Когато Marvel Cinematic Universe [MCU] стартира за първи път през 2008 г. с първия „Железният човек“, феновете свикнаха със статукво от около 1 филм годишно. След „Отмъстителите“ стандартната процедура беше Marvel Studios да пуска по 2 филма годишно, което вече изглеждаше като много съдържание за публиката. Но с целия успех и феновете, които искат повече, студиото се фокусира върху това как да се увеличи производството.

Marvel Studios ще пуснат общо 32 филма до края на 2021 г., което означава, че те ще удвоят производството си за последните 13 години.

Колко от 31-те проекта Marvel вече обяви? Деветте останали филма от поредицата „Фантастичната четворка“, двата филма „Капитан Америка 4“ и продължението на „Блейд“ и деветте телевизионни сериала, които тепърва ще дебютират, стигат до числото около 20.

Това означава, че има още поне 11 проекта, които Марвел държат здраво в тайна.

Големият страх е, че някъде по пътя линията качеството ще започне да се понижава, но се надяваме, че с Кевин Фейдж начело, студиото ще продължи да внася нови таланти и да насочва кораба в правилната посока. А публиката може да просто се отпусне и да се наслади на поетия курс, докато вълна след вълна от съдържанието на Марвел излиза по кината и Disney+ през следващите години.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!