Меган Маркъл
на снимката: Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл

Меган Маркъл каза „добре е да си у дома“ и обеща да бъде по-разговорлива с медиите. Херцогинята на Съсекс говори за смъртта на Джордж Флойд от ръцете на полицията в САЩ и заяви, че очаква с нетърпение да бъде част от „промените, които се правят“ по отношение на борбата с расизма. Меган говори пред 19.News.

В едно от първите си интервюта след завръщането си в САЩ, Меган действаше по-скоро като интервюираща, разговаряйки с изпълнителния директор на 19 News, пише „Дейли мирър”.

„От моя гледна точка, не е ново да виждам прояви на расизъм и със сигурност несъзнателни пристрастия, но мисля, че виждам промените, които се правят в момента, е наистина – това е нещо, от което с нетърпение очаквам да бъда част, казва Мегън Маркъл.

 

Според „Дейли мирър” Меган Маркъл е решила да наруши мълчанието си и да говори пред медия, тъй като се опасява, че скандалната нова биография на журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран ще причини „трайни щети“ в кралското семейство.

Скандалната биография на херцога и хелцогинята на Съсекс

Книгата на 347 страници подробно описва пикантни подробности от живота на херцога и херцогинята на Съсекс, включително емоционалните преживявания на двойката зад дворцовите стени.

Вътрешен човек казва, че Хари и Меган и създаването на модерно  семейство „ще остави трайни белези“ във връзките на двойката с кралското семейство.

Казаното в книгата се определя като „истината“, която стои зад решението им да напуснат кралските си задължения от началото на годината, което шокира феновете и близките.

Зададени са и много въпроси относно участието на Меган и Хари в книгата, която е изпълнена с похвали за опитите им да намерят път в семейството.

Скоби и Дюранд твърдят, че не са взимали интервюта с двойката, но вместо това са говорили с „повече от 100 източника, с достъп до вътрешния кръг на двойката …..  всичко потвърдено с поне два източника“.

„В много случаи ние се позовавахме на анонимността на източниците, за да можем свободно да ги цитираме, без да се приписват имената им.“

Източник на двореца каза: „Човек може наистина да се запита кои са тези два източника.

Сред най-шокиращите твърдения в книгата е ред, в който се казва, че Хари е вярвал, че хората от антуража на Уилям искали да го предадат и злепоставят, когато е неудобен.

„Беше объркващо време и главата му беше навсякъде – той не знаеше на кого или в какво да вярва, а той и Уилям също не разговаряха достатъчно, което направи всичко много по-лошо”

Кралските наблюдатели оприличиха изданието на книгата с сензационната биография на Андрю Мортън от 1993 г. на принцеса Даяна, озаглавена „Нейната истинска история от първо лице“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!