Алехандрина Гусман и Едгар Касерес /Снимка: Сън/

Дъщерята на наркобарона Хоакин „Ел Чапо“ Гусман се омъжи за племенника на друг предполагаем наркобос, след като пристигна за пищната церемония в бяла бронирана лимузина, съобщи американският в. „Сън“. Алехандрина Жизел Гусман Саласар се ожени за Едгар Касарес, заобиколен от желязна охрана в управлявания от картела град Кулиакан в Мексико.

Снимка: Инстаграм

Младоженецът е племенник на Бланка Маргарита Касарес, предполагаем перач на пари за картела, поради което я наричат „Императрицата“ в света на наркотрафика. Брат на булката е Виктор Емилио Касарес Саласар, който преди това беше посочен от американските власти като ключова фигура в прословутия картел „Синалоа“.

Католическата сватбена литургия се проведе в катедралата на Куликан от свещеник, описан от местните медии като „приятел на семейството“ на Гусман.

Ел Чапо
Наркобосът Хоакин Гусман – Ел Чапо

Бащата на булката обаче не смогна да присъства церемонията, тъй като излежава доживотна присъда в американския затвор ADX Florence – известен като „Алкатраз на Скалистите планини“. Свидетел срещу него разказа за брутални убийства, извършени лично от боса.

Снимка: Инстаграм

Поради това Алехандрина сподели дансинга с майка си Мария, която беше първата съпруга на Ел Чапо. Тя е едно от повече от десетте деца на Гусман, смятан за най-могъщия наркобос в света.

Ел Чапо
Ел Чапо излежава доживотна присъда в САЩ

Жителите в Кулиакан съобщиха, че градската катедрала е била затворена за обществено ползване на 25 януари за „важна сватба“, въпреки че не е публикувана повече информация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук