От днес най-новите и модерни безконтактни карти с чипове вече се издават и от Българо-американска кредитна банка. Картите отговарят на последните изисквания за сигурност на международните картови организации и осигуряват множество предимства и удобства за клиентите, съобщават от финансовата институция.

С тях картодържателите разполагат с удобството да извършват безконтактни плащания. Те получават автоматична регистрация и безплатна 3D парола за своите сигурни плащания в мрежата. По желание, клиентът може да получи безплатно своята карта по куриер, на предварително посочен адрес или пък да я вземе от посочен от него офис на банката.

Високото ниво на сигурност се гарантира и от възможността за изпращане на ПИН кода и паролата за сигурни плащания чрез SMS на мобилен телефон. В допълнение, потребителят бива известяван за всяка авторизация.

Водещо предимство за всеки картодържател е, че дебитните карти, издавани от банката, са без такса за издаване и поддръжка, без такса за плащане на стоки и услуги в търговски обекти в страната и в чужбина и без такса за теглене на суми от всички банкомати в България.

Картите се издават от Българо-американска кредитна банка.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук