Николай Димитров
На снимката: кметът на Несебър Николай Димитров

Несебърският кмет Николай Димитров започна работа днес след двумесечен престой в ареста по подозрение за участие в организирана престъпна група за купуване на гласове.

Димитров не се срещна с медиите, а по думите на запознати всичко, което е имал да каже, вече го е казал на клетвата на Общинския съвет след изборите. Охранителят на сградата на несебърската община съобщи, че Николай Димитров е започнал рано работния си ден и не може да отдели време да се срещне с журналисти.

„Ще има съвещания и не може да ви приеме. Разберете, отидете при пиарката на Общината и се разберете с нея. Сътрудникът му ми се обади преди малко и каза всичко да бъде свързано с пиарката на общината”, каза охранителят в общината.

Припомняме, че Димитров беше арестуван дни преди местните избори. Той обаче спечели четвърти мандат още на първия тур, въпреки задържането си, с подкрепата на 59,49% от хората в Несебър. Основният му опонент беше кандидатът на ГЕРБ Атанас Терзиев, който бе подкрепен от 35,99 на сто. Димитров положи клетва на 11 ноември под конвой и с белезници.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!