Нинова БСП

Борисов преди да говори за БСП да си гледа неговата партия. Такава позиция изрази лидерът на БСП  Корнелия Нинова във „Фейсбук“. Поводът са ежедневните опити на Бойко Борисов да напътства останалите партии след окончателното обявяване на резултатите от парламентарния вот.

Борисов, гледай си партията и си отговори защо не можеш да управляваш повече. Защо след 11 години управление и еднолична власт се докара до там, че дори с целия държавен ресурс, с излетите милиарди и брутално накупени гласове не може да управлява повече и да мръдне в парламента без гласовете на поне още две партии.

Тя акцентира, че БСП са падали и на по-малко депутати, но са се изправяли, но на него такова срутване на ГЕРБ му е за пръв път.

Борисов, гледай си партията и си отговори защо не можеш да управляваш повече

Борисов преди да говори за БСП да си…

Публикувахте от Корнелия Нинова в Четвъртък, 8 април 2021 г.

Въпросът е дали всички ще проявим мъдрост да не му позволим да се изправи или загледани в себе си ще му позволим да се върне, завършва тя.

Последното изявление на Борисов по повод изборните резултати беше от по-рано през деня, когато отново чрез социалната мрежа „Фейсбук“ съобщи, че е подал документи в ЦИК и се отказва от депутатското си място и в двата многомандатни избирателни района, в които е водач на листата ГЕРБ-СДС. Не пропусна да изтъкне и че ГЕРБ печели изборите в 24 от 31 района, а опонентите му – в по 3, 2 и 1.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!