нинова ваксините
на снимката: Корнелия Нинова

Борисов от 4 години плаща, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можаха да купят. Това написа лидерът на БСП Корнения Нинова във „Фейсбук“.

Повод е изявление по-рано през деня на премиера в оставка, в което той твърди, че има обединение срещу него в Парламента, където го призовават, за да го унижават. Изброи и някои имена.

Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред „Позитано“ от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат…

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 18 април 2021 г.

 

„Събрали се старото БСП срещу мене – Таня, Мая и Корнелия и тези, които идваха да работят за мен, когато бях кандидат за кмет. Това са новите лица и те използват тази възможност да ни хулят“, заяви той.

Нинова акцентира на протеста, който се състоя вчера по време на заседанието на Националния съвет на БСП.

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред „Позитано“ от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите.

Тя акцентира, че в изброяването на имена Борисов пропуска най-големите си любимци в БСП.

които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко-продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения. Като сте казали А, кажете и Б. Едно знам със сигурност – и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука“, написа председателят.

Националният съвет на БСП изрази подкрепа за кандидатпрезидентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова, стана ясно по време на заседанието.

Междувременно пред централата на партията млади социалисти от Перник поискаха оставката на председателя Корнелия Нинова заради слабия резултат на изборите и защото за първи път в групата на левицата нямало депутат под 35-годишна възраст. И скандираха „Оставка”.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!