Корнелия Нинова

Гласувах за промяна и стабилност, за здрав и образован народ. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни правото си на глас.

Призовавам – не се страхувайте, излезте, гласувайте за настоящето и бъдещето на децата си и на България,

добави Нинова. Тя избра машинното гласуване.

След като гласува Нинова посочи, че е изненадана, че толкова рано има толкова висока избирателна активност, но това е похвално.

„Моментът е решаващ за България – излезте и гласувайте. Не оставяйте някой друг да взема решения за настоящето и бъдещето на семействата ви и на децата ви“, призова тя. Лидерът на БСП посочи, че гласувала за промяна и стабилност. „Да излезем от дъното на всички мрачни класации. За подредена, справедлива и социална България, която няма да остави никого сам в кризата и ще се погрижи за всеки“, добави тя. „Гласувах за здрав и образован

народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода и яде чиста българска храна.

Гласувах за справедлива България, за да има чувство за справедливост, за да има бъдеще за народа ни и децата ни. Това е възможна промяна. Зависи от всеки един от нас“, заяви Нинова.

„През цялата кампания ние агитираме за машинно гласуване, като един от начините да се намали фалшификацията на вота. В парламента внасяхме такива предложения по изборното законодателство. Така че и на практика упражних правото си на глас чрез машина, което намирам за много добро“, каза още Нинова.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук