Ангелите на "Victoria’s Secret"

При толкова много нови „ангели“ на „Victoria’s Secret“, за които се съобщава всяка седмица, може да се окаже трудно човек да навакса с информацията. В добавка към тиражирените вече Кандис Суейнпул, Тейлър Хил и Стела Максуел, още четири нови модела бяха назовани като получили най-високата чест на „Victoria’s Secret“.

Да станеш „ангел“, което значи, че трябва да носиш крилца, „отворени“ дрешки и да сключиш договор поне за около година с марката, отдавна се смята за едно от най-впечатляващите попълнения в трудовата биография за кариерата на модела.

Доскорошните ангелчета като Миранда Кър, Адриана Лима и Алесандра Амбросио вече напуснаха, за да се превърнат в едни от най-добре платените модели в света, да започнат свой собствен бизнес и да станат известни на всички.

Следват имената на тези, които трябва да следим през 2019 година:

 

Грейс Елизабет

 

22-годишната Грейс Елизабет от няколко години е модел на „Victoria’s Secret“, така че повишението й в „ангелче“ не е изненада. Тя е постоянна в „розовия“ сегмент и в кампаниите на бранда и образът й на „момичето от съседната врата“ е много популярен сред любителите му.

Ставането на ангел не е единственото вълнуващо признание /и контракт/, който родената във Флорида красавица има зад гърба си. То се добавя към представителство на „Estée Lauder“ и кампании като тези на „Джани Версаче“ и „Шанел“.

 

Барбара Пейвлин

 

Обявена първа от новите ангели, Барбара е голям „любимец на народа“. 25-годишният модел, който идва от Унгария, за първи път дефилира през 2012 година, преди да се завърне на подиума през 2018.

 

Оттогава се е появявала в кампании за марката и се очакваше да бъде призната за „ангел“. В коментара си за получената чест тя обяви, че е горда да представи Унгария, както и „всички вас, в тази нова глава от моя живот“.

 

Леоми Андерсън

 

Единственият модел „с цвят“ сред новобранците, 26-годишната Леоми за първи път дефилира за „Victoria’s Secret“ през 2015 година. Понастоящем живее в Лондон.

Тя е единият от двата британски модела /другият е следващата Алексина Греъм/, които бяха удостоени с високата чест. Родената в Южен Лондон Андерсън е от ямайски произход и е любимка на брандовете „Fenty Beauty“ и „Pat McGrath“.

 

Алексина Греъм

 

Тъй като е първият червенокос ангел, Алексина наистина влезе в историята след съобщението, че е одобрена да носи крилцата. 29-годишната красавица е и най-възрастният нов ангел и вторият британски модел, избран за тази година. Израстнала в Средна Англия, Алексина сподели, че се надява нейната огнена коса да вдъхнови цяло поколение жени.

„Смятам, че за мен да бъда червенокос авгел на „Victoria’s Secret“ означава, че трябва да вдъхновя колкото може повече червенокоски. Да бъда ангел ми дава онзи достъп до медиите, който ще ми разреши да кажа на малките червенокоси хлапета: „Можете да направите всичко, което поискате! Нищо не е невъзможно!“ – сподели тя след обявяването на ангелите.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!