НЛО

Наскоро Военноморските сили на САЩ за първи път потвърдиха автентичността на НЛО – видео, пуснато през 2017 г., което е заснето от американски самолет по време на военни учения. На кадрите се вижда летящ обект с форма на копче „Tic Tac“, който американските власти нарекоха „неидентифицирано въздушно явление“.

Сега профил в YouTube, наречен „НЛО над Вегас”, публикува странно видео, показващо неидентифициран бързо движещ се мигащ обект в небето над пустинята Мохаве, който се движи към военновъздушната база „Нелис”.

Авторът на видеото твърди, че НЛО е прелетял около 50 мили за три минути, което означава, че се движи със скорост 1600 километра в час, което е малко по-бавно от максималната скорост на F-35 – 1 930 км / ч. В същото време авторът твърди, че обектът е летял „без звук“, добавяйки, че би чул всеки друг самолет, от мястото на снимките.

По-рано тази година говорител на ВМС на САЩ направи зашеметяващо съобщение, заявявайки, че американските военни могат да потвърдят автентичността на кадри с НЛО, направени от един от нейните самолети по време на учения през 2004 г. Говорителят потвърди, че „неидентифицирано въздушно явление“, известно в Интернет като НЛО „Tic Tac“ се вижда във видеото, което стана публично достояние през 2017 година.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!