Ким Кардашиан

„Известна с това, че е известна“ – така някои определят основанията за популярността на хора като шармантната Ким Кардашиан, но не са прави, защото тя е свръхпопулярна, а не просто известна. Докато причините за успеха й са трудни за анализиране, то фактите са налице.

Ким Кардашиан

Ким започна да се появява в медиите /предимно клюкарските/ първо като част от обкръжението на Парис Хилтън и от „трето борче“ в топ спектакъла на имиджа стана първостепенна звезда, секссимвол и създател на тенденции. Звездата име десетки милиони последователи в социалните мрежи.

Ким Кардашиан

Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашиан е американска риалити звезда от арменски произход, телевизионен персонаж, модел и актриса. Суперизвастна е с участието си в реалити предаването „Keeping up with the Kardashians“ по телевизия „E!“ от 2007 г, където участва със семейството си, и производни на нея програми като „Kourtney and Kim Take New York“.

Ким Кардашиан

Риалитито продължава и до днес, но не е първата екранна изява на Ким – първата е едно нейно сексвидео от 2002 г., което й донася 5 млн. долара след съдебен спор и за първи път я изведи като самостоятелен медиен образ. Нейните критици посочват именно този факт като основание за омаловажаване на успеха й.

Ким Кардашиан

„Какво ще пише в автобиографията на Ким Кардашиян? Снимах сексвидео и станах известна. Извинете, но мен това не ме интересува“ – каза рок идолът Джон Бон Джоуви за звездата в едно интервю.

Ким Кардашиан

Ким обаче не се интересува от критици и пуска няколко модни линии и парфюми. През 2010 г. тя става най-богатата риалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите личности. Ким е съсобственик в бутика за дрехи „D-A-S-H“, заедно със сестрите си Кортни и Клои. През декември 2007 г. Ким позира гола за списание „Playboy“. Февруари следващата година тя става рекламно лице на „Bongo Jeans“. Тя е рекламирала и веригата за бързо хранене „Carl’s Jr.“, близалките „Sugar Factory“ и др.

Ким Кардашиан
Снимка: Плейбой

През април 2010 г. Ким разпалва дискусия заради начина, по който е държала котка по време на снимка. Същата година Организацията за правата на животните „PETA“ критикува звездата заради носените от нея кожени палта и я причислява към хората с най-малък принос за благоденствието на животните. През юни 2010 г. „The Guardian“ изтъква способността ѝ да привлича спонсорирания от порядъка на 10 000 долара за всяко нейно съобщение в „Twitter“.

Ким Кардашиан

През август 2011 г. Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е широко разгласена. През октомври същата година тя подава документи за развод.

Ким Кардашиан

Все още в процес на развод, Ким започва да излиза с американския рапър Кание Уест през април 2012 г. На 30 декември 2012 г. рапърът обявява на свой концерт, че Ким е бременна от него. Двамата имат общо 3 деца, като третото, родено през 2015 година, е от сурогатна майка.

Ким Кардашиан

Ким Кардашиан

На днешната дата преуспялата дама навършва 39 години и се намира в зенита на кариерата и известността си. Ето още някои снимки, които я показват през годините.

Ким Кардашиан

Ким Кардашиан

Ким Кардашиан

Ким Кардашиан

Ким Кардашиан

 

Ким Кардашиан

Ким Кардашиан

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!