Онлайн пазаруване

Не всички знаят за какво служат промо кодовете за отстъпка. За да им помогнем с информация, се допитахме до специалистите от Отстъпка.БГ, които споделиха ценна информация, която публикуваме в настоящата статия.

Ако прочетете по-долу, ще разберете, къде се предлагат промоционални кодове, как се използват, какви са намаленията при пазаруване и още неща. Сега обаче бързаме да преминем по същество, за да започнете да спестявате още в същия момент.

Що е то промо код и има ли почва у нас?

В чужбина повечето онлайн търговци, предлагат промо кодове с големи отстъпки. Това могат да бъдат онлайн магазини за облекла или хостинг компании. Ваучери се предоставят и от фирми за бързи кредити или букмейкъри. По подобен начин стоят нещата и у нас, макар че промоционалните кодове не са чак толкова много, колкото ни се иска. Фирми търгуващи с домейни, хостинги, храни и напитки, козметика и прочие дават намаления и на българите.

Самият промо код не е нищо особено. Това са цифри и букви, които ще Ви бъдат връчени от търговците. Най-често се дават на лоялните клиенти, получаващи ценните ваучери чрез имейл или СМС. Отстъпките варират от 5% и стигат до над 70%, което е добре дошло за всеки купувач. Има ли обаче начин да получите промо код, без да сте редовни клиенти, ще разберете от специализирания уебсайт Отстъпка.БГ, който Ви дава достъп до най-актуалните промо кодове.

Как да взема промо код от Отстъпка.БГ?

За целта влезте в посочения сайт, като изпишете адреса, така както го виждат в публикацията. Мигом пред Вас ще се отвори страница, от която ще започнете да генерирате промоционални кодове за отстъпки за различни продукти и услуги. За да използвате ваучерите, не е нужно да сте редовни клиенти, а можете да ги впишете в пригоденото за тях поле и да получите отстъпка.

Мнозина ще се запитат, защо този сайт предоставя такъв вид информация. Отговорът е прост. Всички заедно можем да пазаруваме изгодно, и защо да не си помогнем това да се случи. Не е задължително винаги да се търси някаква изгода. Ако едни разполагат с промо кодове, които не им трябват, могат да ги връчат на други, тъй като ще им свършат работа. Това е важно правило.

От системата на Отстъпка.БГ се дава възможност да копирате промоционалния код за даден онлайн магазин или интернет търговец и да го въведете директно в неговата онлайн платформа. Ако сте се вместили в срока, за който важи ваучерът, ще получите намаление, като по този начин ще спестите немалко. И, ако това Ви звучи прекалено хубаво, за да е истина, то тогава още сега можете да изпробвате кодовете за отстъпки, и да се уверите, че няма нищо скрито или покрито.

Какво се случва с въвеждането на промоционален код?

В онлайн магазините има така наречените виртуални кошници, с чиято помощ добавяте продукт в списък. След като го направите, системата Ви извежда цената, която трябва да заплатите, но има и поле за промо код. В случай, че притежавате такъв код, просто го въведете и от общата цена на закупените стоки, ще се приспаднете процентът на намалението. Вие можете да се изненадате, колко пари се спестяват. Да, най-после пазарувате изгодно, и то без да напускате комфортния си дом. И ето, че дойде време да Ви пожелаем всичко хубаво и се надяваме, да сме били полезни.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!