Памела Андерсън
на снимката: Памела Андерсън

Памела Андерсън отново е на челните страници на всички таблоидни. След като в рамките на няколко месеца се омъжи и разведе…отново…днес Андерсън има нова любов.

53-годишната актриса и модел, която се раздели с Джон Питърс няколко дни след като сключиха брак – вече излиза с бодигарда си Дан Хейхърст.

Памела Андерсън

Източник разкри пред списание „Пийпъл”: „Заедно са от известно време и тя е много щастлива. Бяха заедно още от началото на пандемията. Тя е супер щастлива и той й помага да ремонтира дома й във Ванкувър”.

Междувременно, Памела наскоро разкри, че отново е обвързана.

Запитана дали иска да се омъжи отново, тя сподели: „Абсолютно! Само още веднъж. Само още веднъж, моля. Само!”.

Памела Андерсън
Памела Андерсън

Звездата от „Спасители на плажа” е доволна от това как е преминал нейният роматинчен живот и настоя, че се е омъжвала само три пъти, а не пет, както мнозина мислят.

Памела Андерсън заяви, че е благодарна за всички предишни връзки в живота си, защото благодарение на тях е научила уроците си.

Звездата заговори и за най-краткия си брак, който продължи едва 12 дни с Джон Питърс: „Не бях омъжена. Аз съм романтик. Мисля, че съм лесна мишена. И мисля, че хората цял живот живеят в страх. Не знам (за този брак-бел.ред.) за какво ставаше въпрос, но мисля, че страхът изигра огромна роля. Миг, който дойде и си отиде, но нямаше сватба, нямаше брак, нямаше нищо. Сякаш никога не се е случвало”.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!