Памела Андерсън

Памела Андерсън понякога носи емблематичния си бански костюм от „Спасители на плажа”, за да изненада своите гости и признава, че все още може да се побере в малката червена дреха.

52-годишната актриса и модел участва в телевизионното шоу от 90-те като К. Дж. Паркър, където носеше поразителен червен бански, който се превърна в емблематична дреха.

И въпреки че за последно е облякла костюма по телевизията преди повече от 20 години, Памела призна, че все още е собственик на дрехата, и каза, че не само че все още й става, но дори го носи, за да изненада гостите си.

 „Скачам под душа с бански и след това скачам срещу тях, където и да са в къщата, правейки всичко мокро.“

Памела – която има двама сина, Брандън, на 23 години, и Дилън на 21 години с бившия си съпруг Томи Лий – не признава тайната да изглежда секси в „мъничкия“ размер на дрехата.

Междувременно този месец сатан ясно, че пълнометражният документален филм за „Спасители на плажа“ – в който ще участват Дейвид Хаселхоф, Кармен Електра, Никол Егърт, Дейвид Чокачи и Александра Пол – е реализиран под режисурата на Матю Фелкер и Брайън Корсо.

Матю Фелкер каза: „Искаме да покажем на публиката как сериалът оформя културно цяло десетилетие. Външният вид и усещането на „Спасители на плажа“ се вливаха във всичко 90-те”

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!