На снимката: Михаил Белчев

Известният поет и певец Михаил Белчев прекара рождения си ден в болница във Варна, след като бе опериран по спешност, съобщи неговата съпруга Кристина Белчева в свое интервю. Изпълнителят ще пропусне днес участието си в концерта „Старите приятели“, който ще се проведе в Летния театър в Бургас. Събитието не се отменя, тъа като всички останали участници ще пеят. Те ще се помолят за бързото му възстановяване.

Здравословният проблем на Белчев се проявил във вторник, на 73-ия рожден ден на певеца. Докато се приготвял за тържеството във Варна, на Белчев изведнъж му станало лошо и бил закаран с линейка в болница „Света Анна“.

Изпълнителят е бил прегледан от специално повикан професор от София, който е направил и спешната операция. Оказало се, че проблемът е по-малък, отколкото са били първоначалните опасения. Белчев е имал запушване на тънките черва вследствие на някакво срастване. Не е ясно дали е вродено или се е получило с годините, но е направило червата временно непроходими и се е наложила спешната хирургическа намеса.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук