затвор

Полицията в канадския град Уиндзор арестуваха крадла, която погрешка седнала в полицейска кола, обърквайки я със собствената, съобщи Windsorite. Полицията била извикана от един магазин от аутлет веригата Windsor Crossings, който алармирал за появата в него на крадла. На местопроизшествието бил изпратен детектив в цивилно облекло.

Той спрял край входа на магазини и останал в колата, която нямала опознавателни знаци, изчаквайки крадлата да излезе отвътре. Когато жената наистина изляза, тя отишла направо към полицейската кола и седнала на задната седалка. Детективът излязъл от колата, представил й се като служител от полицията и арестувал заподозряната заедно с откраднатото от нея.

35-годишната жена не за пръв извършвала престъпление. Обикновено тя се маскира с кърпа, която носи на главата си като хиджаб, а откраднатите вещи крие в детското столче , покрита с одеяло на задната седалка.

По-рано бе съобщено за английски крадец, който се самонаранил в село Брендън, графство Даръм. Въоръжен с тухла, той понечил да разбие шофьорското стъкло на паркирала кола, но тухлата отскочила и му размазала лицето.

Преди седмица пък в Русия пиян на кирка крадец опита да обере жена, която го нокаутира и задържа пред погледа на няколко сеирджии, докато дойдат милиционерите да го приберат. Случката бе увековечена в комично видео, което стана мног обортно в интернет.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!