Георги Иванов-Гонзо

Локомотив (Пловдив) представи официално Георги Иванов-Гонзо като новия спортен директор на клуба. Бившият футболист на смърфовете и легенда на Левски разкри какви са вижданията му за развитие на пловдивския тим.

“Имахме разговори с г-н Крушарски. Локомотив има добра база. Би трябвало с моето присъствие и с усилията на целия колектив да подобрим нещата. Аз съм юноша на Локомотив, израснал съм тук, свързват ме много неща. Това е един от четирите клуба, заедно с Левски, ЦСКА и Ботев, който е базата на българския футбол.” Каза Георги Иванов.

Той каза, че целта му е стъпка по стъпка Локомотив да настигне трите водещи отбора в България.

Локомотив ме изгради като човек, като характер. Едно дете се изгражда от малко да бъде победител, да бъде отдаден на порфесията си. Имал съм и неприятни спомени в Локомотив. Бях треньор за един ден, но всичко е забравено, защото трябва да гледаме напред”, каза още Георги Иванов.

Според новия спортен директор на „смърфовете”, най-важното в момента е да се направят подобрения в инфраструктурата на клуба. Иванов се надява общината да помогне за изграждането на 4 нови терена, за които има готов проект.

Гонзо призова феновете да продължават да подкрепят все така отбора и да са спокойни за бъдещите успехи.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!