Сериалът „Приятели” е един от най-емблематичните в телевизионната история. Феновете му по света не само, че не намаляват, но и се увеличават. Главните герои Рос, Рейчъл, Чандлър, Моника, Фийби и Джоуи донесоха толкова много радост на света. Но в сериала имаше и други, по-второстепенни, герои, които също забавляваха феновете на „Приятели”.

Ето как са се променили някои от тях:

ДЖАНИС

Досадната приятелка на Чандлър – Джанис е един от най-емблематичните персонажи в сериала. Досадният й смях и запазената й фраза „О, Боже, мой” са достатъчно красноречиви, за да не я подминем равнодушно. Актрисата, изиграла Джанис, се казва Маги Уилър. Родена е на 7 август 1961г. в Ню Йорк. Омъжена е за Даниел Уилър от 1990г. и има две деца.

Любопитно е да се отбележи, че се е явявала на кастинг за ролята на Моника от „Приятели” и на Дебра от „Всички обичат Реймънд”. Макар и да не получава главните роли в тези сериали, Маги все пак има епизодични появявания в тях.

И още нещо любопитно: гласът й като Джанис всъщност не е истинският й глас. В едно от своите интервюта тя споделя, че познава момичета като Джанис в истинския си живот и искала да ги пресъздаде. Първоначално, създателите на сериала искали Джанис да се появи само в един епизод, но след като видели реакцията на публиката, решили да използват потенциала на героинята.

СЮЗЪН

Помните, че Рос се разведе с Каръл, заради друга жена. Парадоксалното е, че Каръл си намира любовница – Сюзън. Актрисата, изиграла партньорката на Каръл, се казва Джесика Хечт. Тя е родена на 28 юни 1965г. в Ню Джърси. В истинския живот тя не е лесбийка, дори е омъжена за Адам Бренщайт, от когото има две деца.

КАРЪЛ

Джейн Сибет е най-малкото от пет деца. Родена е в Калифорния, но семейството й се мести на остров Аламеда няколко годи по-късно. Джейн мечтаела да стане писателка, но се увличала и по актьорската професия.

Тя обича конете и притежава поне 6 собствени.

Джейн също получила предложение да изиграе Дебра във „Всички обичат Реймънд”. CBS й изпратили договора за ролята, тя го подписала, но след като се запознала с Рей Романо се наложило да напусне.

Джейн е майка на две момичета.

ЕМА

В последните сезони Рос и Рейчъл имат дете, което кръщават Ема, изиграна от двете близначки Кали и Ноел Шелдън. И двете продължават да се занимават с актьорската професия, макар и в не толкова големи продукции като „Приятели”.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!