опра
Снимка: CBS

В експлозивното си интервю с Опра Уинфри, Меган Маркъл твърди, че се е омъжила тайно за принц Хари, три дни преди официалната церемония. Лъжа, която говорител на двойката най-накрая призна.

В интервюто за Опра Уинфри – продадено за повече от 7 милиона долара на канала CBS – двамата съпрузи споделиха за изпитанието, през което са преминали в рамките на британското кралско семейство. Освен че са били изоставени от членове на рода Уиндзор, те обвиниха някои от тях, че са правили расистки забележки. Казаха дори, че е имало притеснение за това колко тъмна ще бъде кожата на синът им Арчи, когато се роди. Именно заради този токсичен климат, те  избрали да сключат своя брак тайно, три дни преди официалната церемония, състояла се на 19 май 2018 г. Съюз, който бил благословен от кентърбърийския архиепископ в тяхната градина.

Според Daily Mail, обаче, това е просто невъзможно. „Службата по вписванията сега разкрива свидетелството за брак на двойката за първи път, доказвайки, че са се оженили на 19 май 2018 г. на пищна церемония в замъка Уиндзор и нищо друго“, разкрива вестникът.

Докато противоречията продължават да се раздуват, Daily Beast разкрива, че Меган и Хари най-накрая са признали, че не са сключили брак три дни преди официалната им церемония. Както говорител на двойката разкрива, те просто „са си разменили лични обети“, което не представлява брак в юридически смисъл.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук