Тя е само на 3 години, но вече е един от най-богатите членове на кралското семейство. Принцеса Шарлот, оказва се, има по-високи постъпления от тези на кралицата!

Принцеса Шарлот

Данните са от доклад на „Рийдърс Дайжест”, които показват, че Шарлот има около 5 милиарда долара – сума, която я превръща в най-богатия член на кралското семейство.

Вторият най-заможен е нейният по-голям брат – принц Джордж. Неговото състояние се оценява на 3,6 милиарда долара. За сравнение принц Уилям и принц Хари могат да се похвалят с около 40 милиона, а кралица Елизабет II – 550 милиона долара.

Принцеса Шарлот

Както отбелязва „Рийдърс Дайжест” Шарлот, Джордж и Луис все още не са получили своето наследство, което означава, че единственият начин, по който може да бъде определен размерът на богатството им е като се има предвид състоянието на британската икономика.

Принцеса Шарлот

В случая данните за принцеса Шарлот се основават на нейната роля като „модна икона”, благодарение на която до края на живота си тя ще е отговорна за продажбата на дрехи на стойност 5 милиарда долара.

Макар това да звучи доста пресилено, трябва да се има предвид, че когато Шарлот беше снимана с жълта жилетка, продажбите на артикула скочиха неимоверно само за 24 часа.

Ето какво показват изчисленията на „Рийдърс Дайжест”:

Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс – 5 милиона долара

Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж – 10 милиона долара

Принц Филип, херцог на Единбург – 30 милиона долара

Принц Уилям, херцог на Кеймбридж – 40 милиона долара

Принц Хари, херцог на Съсекс – 40 милиона долара

Принц Чарлз, херцог на Корнуол – 100 милиона долара

Кралица Елизабет II – 550 милиона долара

Принц Джордж – 3,6 милиарда долара

Принцеса Шарлота – 5 милиарда долара

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!