пластични

Един човек, който е пристрастен към плътните устни е изхарчил хиляди долари в опит да изглежда като своя идол Мерилин Монро.

Сирил Роукс от Тулон, Франция, сподели  свои снимки на лицето си преди и след процедурите. Забелязва се, че устните му са опънати и изкривени до почти невероятни пропорции.

Роукс, който работи като сервитьор, споделя, че любовта му към козметичните процедури произтича от желанието му да изглежда по-млад и по-скоро като легендарната филмова звезда Мерилин Монро. И макар че не всеки ще хареса образа му, мъжът твърди, че е доволен от новия си външен вид и новите си устни.

„За първи път бях привлечен от козметичните процедури, тъй като исках да изглеждам по-млад. Мое  вдъхновение е  Мерилин Монро. На 26-годишна възраст имах първата си процедура – сесия с ботокс,  което беше страхотно преживяване Искам още”, споделя Роукс.

„Вече имам над 20 процедури, като 16  от тях са на устните – имам хиалуронови пълнители, които се допълват с 1 мл пълнител във всяка устна на всеки два месеца. Вече вложих над 4900 долара само за устните ми и над  7000 долара за козметични процедури като цяло”, разказва още мъжът.

 И независимо от това, че е изхарчил толкова голяма сума, Сирил не е щастлив и вече има  планирани още процедури в близко бъдеще. Иска да коригира и носа си.

„Следващата ми процедура ще бъде по носа в Тунис, просто чакам, защото все още не разполагам с 2 800 долара, за да го платя в момента. Мисля, че бих могъл да кажа, че съм нещо като наркоман, ако става въпрос за инжекциите”, споделя за себе си Сирил.

„Аз съм горд, че съм човек на пластичните операции и ще продължавам да го правя. Що се отнася до хората, които ме гледат и  съдят, не ми пука, в крайна сметка красотата е много важна – не за други, а за себе си”, завършва разказа си мъжът.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук