протест Възраждане

Партия „Продължаваме промяната“ (ПП) определя събитията от вчера, свързани с протеста срещу зелените сертификати и опитите за нахлуване в парламента, като безразсъдна хулиганска проява.

Вчера 77 души са загубили битката с ковид. Организирането на хората да не използват предпазни средства е нищо повече от безразсъдна хулиганска проява. Депутатите от „Възраждане“ са ваксинирани и може да използват депутатската си карта да ги приемат в болница. Искам да поздравя полицаите, които не използваха помощни средства. И все пак 8 полицаи пострадаха, каза Николай Ангов, депутат от ПП в парламента

Според него проявата е с цел политически дивиденти.

Две години всеки ден се събуждаме с данни за заболеваемостта. Много хора се притесняват за работата си. Една шепа виждат възможност за политически дивидент. Не е време за фалшиви новини и провокации. Не е време за пропаганда. Нека оставим егото си. 

Припомняме, че вчера протестът на партия „Възражане“ срещу зеления сертификат, ескалира в опит за нахлуване в парламента след „агитация“ от страна на ораторите. В следствие имаше много арестувани и няколко ранени полицаи.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук